Wat doet HR-Creations B.V.

Diensten

Al meer dan tien jaar is HR-Creations B.V. specialist in metaalbewerking. Hier kan je terecht voor diverse onderdelen of halffabricaten van de hoogst haalbare kwaliteit. Metaalbewerking met de meeste nauwkeurigheid kan door middel van CNC frezen en draaien. HR-Creations B.V. werkt met de beste machines die de kwaliteit blijvend garanderen en waarmee vele bewerkingen worden uitgevoerd.

CNC frezen

Door te werken met volledig computergestuurde, automatische machines kan iedere gewenste afmeting, vorm en afwerking worden gerealiseerd. Door de ruime ervaring en het oog voor detail wordt elk onderdeel verfijnd en exact op maat afgeleverd.

CNC draaien

Door een combinatie van draaien en snijden in een machine krijgt metaal of kunststof zijn vorm. Omdat HR Creations uitsluitend werkt met hoge kwaliteit machines zijn de eindproducten uiterst nauwkeurig. Enkele stuks of complete series met complexe bewerkingen zijn vlot te realiseren en voldoen aan de gestelde eisen. Meer weten? Neem contact op.

Verspanen

De mogelijkheden voor verspanen zijn eindeloos. Door te werken met verschillende machines kan elk onderdeel tot in detail worden vervaardigd. HR-Creations B.V. is ingesteld op de productie van enkelstuks tot grote series en werkt snel aan de hoogst haalbare kwaliteit.

CAD ontwerpen

Alles begint met een gedetailleerde tekening. Metaalbewerking kan niet meer zonder een computergestuurd productieproces. Om machines correcte opdrachten door te geven zijn CAD tekeningen nodig. HR-Creations B.V. kan met de nieuwste software 2D of 3D tekeningen voor je maken. Samen met jou wordt gekeken naar de beste uitwerking van het daadwerkelijke product.

Zelf aanleveren?

De tekeningen mag je ook zelf aanleveren. Wil je de tekening laten beoordelen op haalbaarheid? Ook dat is mogelijk. Wil je liever eerst advies of heb je een vraag over het aanleveren van CAD tekeningen? Neem contact op.