HR-CREATIONS B.V.

Over ons

Hessel Roskam is ruim tien jaar geleden gestart met HR-Creations B.V. Door zijn creatieve geest en innovatieve mindset is HR-Creations B.V. uitgegroeid tot een succesvolle business. In Kraggenburg was de locatie al gauw te klein. HR-Creations B.V. is daarom in 2014 verhuisd naar een groter pand op industrieterrein de Munt in Emmeloord. Inmiddels is HR-Creations B.V. verhuisd naar hun nieuwe pand aan Constructieweg 25 in Emmeloord.

“Stilstaan in deze branche is achteruitgang. Door mijzelf continu te blijven ontwikkelen en de nieuwste software en innovaties op het gebied van metaalbewerking door te voeren in mijn bedrijf, is HR-Creations B.V. gegroeid. Door mee te gaan met alle ontwikkelingen ben ik met mijn bedrijf in staat om aan de meest uitlopende vragen voor metaalbewerking te voldoen.”

Hessel hecht veel waarde aan innovatie. Er wordt veel gedaan om mee te blijven lopen in de wereld van metaalbewerking. Het continu vernieuwen van verschillende processen en software is voor Hessel dan ook erg belangrijk.

HR-Creations B.V. is inmiddels een gerenommeerde partij binnen verschillende productielijnen. Hessel werkt met veel passie en plezier aan de mooiste onderdelen. Dit doet hij samen met zijn vader Cor Roskam en Django Otten die sinds April 2022 werkzaam is bij HR-Creations B.V.

HR-Creations B.V. levert

Hoge kwaliteit

Verfijnde afwerking

Perfectie op maat

HR-Creations B.V. maakt en ontwerpt onderdelen voor diverse branches en sectoren. Al meer dan tien jaar is HR-Creations B.V. specialist in metaalbewerking. Enkele onderdelen of complete series, alles kan.

Er wordt gewerkt met verschillende soorten materialen, aluminium, kunststof, staal of RVS. Perfect op maat gemaakte onderdelen met passie vervaardigd tot het in kleinste detail.

HR-Creations B.V. streeft altijd naar perfectie, kwaliteit en een nette afwerking.